Nacompetitie 2e/3e klasse: Wilhelmus en Duindorp sv blijven in derde klasse

In de tweede ronde van de nacompetitie kon Wilhelmus het niet bolwerken in het thuisduel tegen UVS. Ook voor Duindorp sv kwam een einde aan de nacompetitie. RKDES was de bovenliggende ploeg

RKDES – Duindorp sv

Duindorp sv speelde een knap seizoen en eindigde uiteindelijk op een derde plaats in de derde klasse B. In Poule A nam ook RKDES de derde positie met maar een punt achterstand op kampioen Koudekerk en BSC’68. Na de eerste helft had de Haagse ploeg van trainer Martin Abbenhuis nog een 0-1 voorsprong te pakken door een doelpunt van Milan van der Pol. In de tweede helft kon RKDES drie keer scoren en Duindorp sv daar maar één treffer van Francesco Fens tegenover stellen: 3-2.

Wilhelmus – UVS

Op Sportpark Westvliet zag Wilhelmus haar promotiekansen in rook opgaan na een nederlaag tegen UVS. De teams gingen aan de thee met een 1-1 stand op het scorebord. Namens UVS scoorde Abdelkarim Maatoug en het doelpunt van Wilhelmus kwam op naam van Josh Smart.

In de tweede helft liep UVS door treffers van Axel Pison, Isi Adima en Tim van Dam uit naar een 1-4 voorsprong. Het laatste woord was voor Noah Saridjojo, waardoor de eindstand 2-4 werd. Wilhelmus zag het avontuur in de nacompetitie eindigen, maar kan nog een prijs winnen. Op 15 juni staat in de finale van de Halve Maan Cup op het veld van FC ‘s-Gravenzande het duel tegen KMD op het programma.