Nacompetitie 3e/4e divisie: Westlandia kan ook in Veen niet imponeren

Na de 0-3 nederlaag in Naaldwijk kon Westlandia ook in het uitduel bij Achilles Veen de winst niet pakken. De nacompetitie eindigde daardoor vroegtijdig voor de mannen van trainer Maurizio Cecucci (foto)

De uitkomst was al snel duidelijk. In de vierde minuut zag Thomas de Man namens de thuisploeg zijn inzet nog hoog over het doel heen gaan, maar zes minuten later was het wel raak voor Achilles Veen. Een kopbal van Pim Goosens werd door Fabian Korporaal binnengeschoten: 1-0. Met 4-0 achterstand over twee duels leek Westlandia geen kans meer te hebben op een goed resultaat.

Trefzeker

De Naaldwijkers kregen met bijna een half uur op de klok nog wel een goede kans, maar doelman Jan Schimmel hield zijn doel schoon. Vlak voor het rustsignaal verzuimde Pim Goossens Achilles Veen op 2-0 te brengen, maar kort daarna was Jochem Scheij wel trefzeker en gingen de teams aan de thee met een 2-0 stand op het scorebord.

Kansen

In de tweede helft waren er nog wel een paar kansen voor beide ploegen, maar tot doelpunten kwam het niet meer. Achilles Veen mag door de 2-0 zege verder in de nacompetitie en voor Westlandia is volgend seizoen weer een plek in de vierde divisie beschikbaar.