O23 1e divisie B: Westlandia kampioen na monsterzege op Kozakken Boys

Westlandia O23 walste over Kozakken Boys heen en werd door deze zege winnaar van de voorjaarscompetitie. HBS moest haar meerdere erkennen in Gemert en VELO zag UNA met de punten vertrekken.

Tekst: Roland van der Linden

Westlandia O23 – Kozakken Boys O23

Westlandia had alleen aan een overwinning voldoende om de voorsprong van twee punten op Katwijk in stand te houden. De Naaldwijkers lieten op Sportpark De Hoge Bomen geen spaan heel van Kozakken Boys en stapten met een 8-0 overwinning van het veld. Westlandia hield de eerste plaats in handen, waardoor de zege van Katwijk op Barendrecht van geen waarde meer was. Een knappe prestatie van de ploeg van trainer Christiaan van Dam (foto).

VELO O23 – UNA O23

Ook in het slotduel was VELO niet in staat om de eerste overwinning van het seizoen te boeken. De tegenstander uit Veldhoven bleek met 0-1 net de betere ploeg, waardoor VELO bleef steken op drie punten door even zoveel gelijke spelen.

HBS O23 – Gemert O23

Ook HBS was niet in staat om de punten in eigen huis te houden. Gemert won het duel met 3-4. Door de nederlaag en de overwinning van UNA op VELO eindigde de Haagse ploeg op de voorlaatste positie.

 

 

Lees verder