Tweede editie KMD Sem Steijn toernooi weer groot succes

Met de hulp van meer dan honderd vrijwilligers werd het tweede KMD Sem Steijn-toernooi weer een doorslaand succes. Het was te merken, dat de bekendheid van de meest scorende middenvelder van de eredivisie steeds verder groeit.

Veel van de vierhonderd kinderen gingen naar huis met een selfie, teamfoto of handtekening van Sem Steijn, die voor iedereen uitgebreid de tijd nam. En vader Maurice glom van trots.

De 35 deelnemende teams werden hartelijk ontvangen door de aan hen toegewezen gastheer of gastvrouw en voorzien van een gesponsorde lunch. Ze genoten van het voetbal, de lekkere Surinaamse broodjes en de skills-competitie, waarbij er geschoten werd op een gatendoek en een voetbaldartsbord.

De prijzen waren indrukwekkend te noemen. Naast de traditionele bekers en medailles gingen velen nog met iets extra’s naar huis:

  • Alle poulewinnaars mogen een middag gratis komen gamen bij hoofdsponsor Sir Winston Fun & Games.
  • De winnaars van de skillscompetitie mogen met het hele team naar een wedstrijd van Sem en krijgen daar een meet & greet met Sem en ontvangst in het spelershome.
  • 10 kinderen mogen bij ADO Den Haag of Sparta komend seizoen een keer spelersescorte zijn (ook gesponsord door Sir Winston Fun & Games).
  • 1 team krijgt een professionele training van Maurice Steijn.
  • En er werden een gesigneerd shirt en een paar voetbalschoenen van Sem verloot.

Al met al een heerlijke dag op het complex bij KMD in Wateringen. De club verheugt zich nu al op de volgende editie!

 

Lees verder