FC ’s-Gravenzande hengelt speler van FC Dordrecht O21 binnen

Nick Bouman (foto), de jonge talentvolle aanvallende middenvelder, op dit moment uitkomend voor FC Dordrecht O21, speelt volgend seizoen in de clubkleuren van FC ’s-Gravenzande.

De 20-jarige Nick Bouman is veelzijdig en kan op meerdere plekken op het middenveld en in de aanval spelen. Hij heeft zijn opleiding onder meer genoten in de jeugdteams JO11 tot en met JO13 bij FC Utrecht, ging daarna naar de jeugdopleiding van Montfoort en maakte toen de stap naar USV Hercules. Hij was daar zeer succesvol en viel zodoende op bij de scouting van FC Dordrecht, waar hij in 2022 de stap zette naar het profbestaan bij FC Dordrecht.

Op de foto met technisch manager Van Meerten (re)

Bouman, onder de indruk van de prachtige accommodatie van FC ‘s-Gravenzande, gaf in de gesprekken met de technisch staf aan dat hij er naar uitkijkt om bij deze mooie club te gaan spelen en dat hij hoopt belangrijk te zijn voor het team en FC ’s-Gravenzande.

Nick Bouman is de negende nieuweling in de selectie van trainer Mike Jonk. Hem gingen al voor: Kaylan Muis en Melle de Jong (beiden Excelsior Maassluis), Tijn Stehmann (Excelsior Rotterdam), Quincy Does (vv Zwaluwen), Irian Boeschoten (RKDEO), Roy van de Ven (Die Haghe), Sam Bouwmeester (KMD) en Emil Nieburg (SC Monster).

(Foto’s: FC ‘s-Gravenzande)

Lees verder