SVC’08 stelt nieuw Hoofd Opleidingen Jeugd aan

SVC’08 heeft Martin Keus (foto) aangesteld als Hoofd Opleidingen voor de gehele jeugd. Hij  was de afgelopen twee seizoenen als Hoofd Opleiding onder en middenbouw al verantwoordelijk voor de jongste jeugd.

De komende twee jaar zal hij voor de gehele jeugd het aanspreekpunt zijn. Daarbij zal hij dit seizoen, als vervolg op het door hem al behaalde Hoofd Opleiding C-diploma, de Hoofd opleiding B-cursus van de KNVB volgen. Martin Keus zal in deze functie Harold Tjaden opvolgen met wie hij de afgelopen jaren samen beleid, plannen en een visie voor de club ontwikkelde.

Clubman

Martin Keus is een echte clubman. Hij is – net als hoofdtrainer Michael Rosa – zijn jeugdvoetbalcarrière gestart op SV’35. Ooit begonnen als trainer van zijn neefje Rick en was  daarna niet meer weg te denken in het trainerskorps.

Aanspreekpunt

Het nieuwe Hoofd Opleiding zal als aanspreekpunt voor voetbaltrainers en technisch kader een cruciale rol spelen in de kwaliteit van het jeugdvoetbal op SVC’08. Martin Keus heeft zich de afgelopen twee jaar sterk ontwikkeld en het bestuur ziet in hem een deskundig en inhoudelijk sterke clubman. Het bestuur denkt met het vastleggen van Keus voor de komende twee jaar een nieuwe impuls te kunnen geven aan het profiel van de club.

Lees verder