ADO Den Haag neemt afscheid van zeker veel spelers

ADO Den Haag neemt deze zomer afscheid van veel spelers. Er zijn twaalf spelers in de selectie met een aflopend contract, waarvan er drie op huurbasis waren en die terug gaan naar hun club.

Dhoraso Klas, Amir Absalem, Daryl Werker, Bart van Hintum, Jerry van Wolfgang, Gylermo Siereveld, Nick Marsman en Mohamed Hamdaoui hebben allemaal een aflopend contract, dat niet zal worden verlengd, meldt de club op haar website.

Daarnaast beschikken ook Timothy Derijck, Malik Sellouki en de doelmannen David van de Riet en Tim Coremans over een contract dat deze zomer eindigt. Voor dit viertal is het afscheid echter vooralsnog niet definitief. De club is op dit moment met de keepers Tim Coremans en David van de Riet in gesprek over een nieuwe verbintenis.

Voor Timothy Derijck en Malik Sellouki beslist de club in een later stadium of het tweetal in aanmerking komt voor een langer verblijf in Den Haag. De huurspelers Henri Koudossou (FC Augsburg), Justin Ché (Brøndby IF) en Henk Veerman (foto) (FC Volendam) zullen terugkeren naar de clubs waar zij een contract hebben.

Vertrek fysiotherapeut

Naast het vertrek van spelers zal ook – zoals wij eerder hebben gemeld – fysiotherapeut Gino Zwirs komend seizoen niet terugkeren. Zwirs, die bij ADO Den Haag in de jeugdopleiding en de laatste jaren voor het eerste mannenelftal actief was, maakt de overstap naar FC Utrecht.

 

 

Lees verder