Vanavond halve finale Westland Cup in Naaldwijk

Op het complex de Hoge Bomen van organisator vv Naaldwijk wordt vanavond de tweede halve finalewedstrijd gespeeld om de Accountancy Westland Cup. Er wordt om 19.30 uur afgetrapt.

Op het veld staan tegenover elkaar het tweede team van FC ’s-Gravenzande en het Poeldijkse Verburch van trainer John Zuijderwijk (foto). FC ’s-Gravenzande verschijnt met haar sterke tweede team, omdat de hoofdmacht morgenavond (woensdag) moet aantreden in Gorinchem tegen Unitas in de nacompetitie voor een plek in de Vierde Divisie.

De winnaar van vanavond speelt komende zaterdag – 8 juni – ook op het veld van vv Naaldwijk de finale tegen de zaterdagploeg van Westlandia.

Geweldig slot

Dat team van trainer Theo Verbeek kent een geweldig slot van de competitie, want naast de finaleplaats komende zaterdag, staat Westlandia (zat) een week later ook in de grote finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup. Het speelt dan (om 16.30 uur) tegen de kampioen van de eerste klasse C, Forum Sport. De finaledag van het Haaglanden Voetbal Toernooi (in totaal 20 finales) wordt afgewerkt op het Juliana Sportpark, de thuishaven van FC ’s-Gravenzande.

Lees verder