Acht debutanten in selectie van het Westlands Elftal van Barry de Man

Op woensdag 10 juli aanstaande speelt om 18.30 uur op het complex vv Naaldwijk (sportpark de Hoge Bomen) het Westlands Elftal een oefenduel tegen ADO Den Haag. De selectie van het Westlands Elftal kent een achttal debutanten.

Na een eerste inventarisatie van de beschikbare regiovoetballers heeft trainer Barry de Man de selectie van het Westlands Elftal voor deze oefenwedstrijd rond.

De Man start de voorbereiding op zaterdag 29 juni met een training op het complex van Westlandia, waar ook maandag 1 juli, woensdag 3 juli en maandag 8 juli wordt getraind. De selectie kent acht debutanten: Leandro Havinga (foto) (KMD), Kenny Lipman (HVC’10), Dyon Lemckert (Lyra), Danny Niël (Naaldwijk), Quinten van der Helm (sv Honselersdijk), Mike Das en Rens de Vries (beiden VELO) en Tim van der Voort (Westlandia za).

Selectie

De volledige selectie bestaat uit: Frank Broos en Twan van Meerten (beiden FC ‘s-Gravenzande), Jorn Groothuizen, Kay van den Bos en Kenny Lipman (allen HVC’10), Leandro Havinga (KMD), Dyon Lemckert  en Thom Kuyvenhoven (beiden Lyra), Nick van Vliet (Maasdijk), Laurens van Rooijen (MVV’27), Danny Niël (Naaldwijk), Jordi van Maanen en Ruben de Groot (beiden SC Monster), Quinten van der Helm, Steyn de Bruijn en Tom van Veen (allen sv Honselersdijk), Mike Das en Rens de Vries (beiden VELO), Vince van der Knaap (Verburch), Lars van den Berg en Tim van der Voort (beiden Westlandia za), Desley Bransen en Mark van der Zalm (beiden Westlandia zo)

Staf Westlands Elftal

Trainers: Barry de Man, Marko van der Knaap en Rob Klop, keeperstrainer: Dick Bos, medische staf: Suzanne Vis en Conny Wubben, teammanager: Hans Bos. De organisatie van het duel tegen ADO den Haag is in handen van FeVoWest, de Federatie Voetbalverenigingen Westland en Midden-Delfland.

 

Lees verder