Haaglanden Voetbal Toernooi O23 Cup: Quick plaatst zich voor finale

Afgelopen zaterdag stonden Quick O23 en sv Den Hoorn O23 ook tegenover elkaar voor de competitie. De Haantjes waren duidelijk de betere ploeg en boekten een 8-0 overwinning. Ook in de halve finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de O23 Cup was Quick duidelijk de betere ploeg.

Tekst: Roland van der Linden

Quick begon sterk aan het duel tegen sv Den Hoorn en nam al na zeven minuten de leiding dankzij een treffer van Ted Kuijt. Kort daarna nam Jeppe Koster de 2-0 voor zijn rekening. Quick vergat door te drukken en sv Den Hoorn kende daarna een sterke fase. De beloning voor de bezoekers kwam in de vorm van de aansluitingstreffer: 2-1. Vlak voor rust sloeg Quick toe via Kjell van Heusden, waardoor de stand 3-1 werd.

Slotakkoord

Na de doelwisseling was al snel Alex Verhagen trefzeker. De 4-1 bleef lang op het bord staan. Pas in de slotfase kon de ploeg van trainer Bas Toet de stand uitbreiden naar 6-1. Na een doelpunt van Sam Metman zorgde Jeppe Koster voor het slotakkoord.

Finale

In de finale op 15 juni stuit Quick O23 op buurman HBS O23. Het droomduel wordt gespeeld op het terrein van FC ’s-Gravenzande en vangt om 12.00 uur aan.

 

Lees verder