Warming-up 4e divisie/1e klasse: Kevin v.d. Geest (VELO): ,,Alles over voor goed resultaat”

VELO klopte afgelopen zaterdag na verlenging Almkerk aan de Noordweg in Wateringen en mag nu vanavond in de tweede ronde aantreden in Oud-Beijerland bij SHO. Bij winst staat komende zaterdag op neutraal terrein de finale op het programma.

Tekst: Ton Beije

Hoe kijkt trainer Kevin van der Geest (foto) terug op het duel tegen Almkerk?

,,Het was een heerlijk voetbalgevecht, een echte nacompetitiekraker waar alles in zat.”

Vanavond tegen SHO uit, mag Van der Geest echter niet op de bank zitten en de coaching voor zijn rekening nemen. Wat gebeurde er tegen Almkerk?

,,Ik reageer soms wel impulsief en direct, dat is een kracht, maar soms is het onhandig. De tegenstander bleef maar tijd rekken en de scheidsrechter niet ertegen optreden, dat was de eerste gele kaart. De tweede kreeg ik in 118e minuut toen een speler van VELO met bebloed gezicht op het veld stond en de scheidsrechter het spel niet stil wilde leggen.”

Dan het duel tegen SHO. Wat weet je van deze tegenstander?

,,Ik weet er niet veel over. Ik hoor via de nieuwe trainer van VELO (Dick Boereboom), dat het een goed team is met veel aanvallende opties. Het zegt genoeg dat het tweede is geworden in de sterke Rotterdamse poule. Deze poule is naar mijn mening sterker dan de ‘Haagse’.”

Wat verwacht je voor wedstrijd?

,,De nacompetitie blijft altijd bijzonder en er gebeuren altijd onverwachte dingen.”

Het is een lang seizoen voor de ploeg, iedereen nog scherp? Er valt wel wat te winnen!

,,De spelers kijken uit naar deze wedstrijd, ze worden steeds hechter en hebben alles voor elkaar over voor een goed resultaat.”

Mis je vanavond door blessures of pijntjes nog spelers?

,,We missen Ryan Korsuize, Vince van Egmond en Storm Verheijen.”

 

Lees verder