BMT verwelkomt weer drie nieuwe spelers voor selectie

BMT is verheugd om de komst van drie nieuwe spelers aan te kondigen voor het komende seizoen: Romario Calvin Rafael, Anaclé Antonio en Yannick Almeida Ramos.

Deze aanwinsten versterken de selectie met zowel ervaring als talent, wat de verwachtingen aan BMT-kant voor het komende seizoen doet oplopen.

Ervaring

Romario Calvin Rafael (foto boven) brengt een schat aan ervaring mee, met een indrukwekkende geschiedenis bij clubs als HMSH, VCS, Wanica Star en Laakkwartier.

Anaclé Antonio

Anaclé Antonio heeft eveneens een rijk voetbalverleden, met speelervaring bij HMSH, Wilhelmus, SVH, GDA en Graaf W II VAC. Zijn vaardigheden maken hem een cruciale versterking voor de selectie van BMT.

Yannick Almeida Ramos

Yannick Almeida Ramos, een bekende binnen de vereniging, maakt de stap van het tweede  naar het eerste elftal. Hij is klaar om zijn potentieel te tonen op een hoger niveau. Het bestuur van BMT is uiterst tevreden met deze versterkingen en kijkt met veel vertrouwen uit naar wat het komende seizoen zal brengen met deze waardevolle toevoegingen aan de selectie.

Lees verder