Nacompetitie 4e/5e klasse: Quick en SVH verdedigen plek in vierde klasse

Nog drie regioteams zijn in de race voor een plek in de vierde klasse. Quick gaat de strijd aan met Bolnes en SVH mag proberen om Rotterdam United aan de zegekar te binden. Ook MSV’71 komt in actie in de finale. De zondagformatie van Voorschoten’97 speelt om des keizers baard.

Tekst: Roland van der Linden

SVH – Rotterdam United

SVH mag de strijd aangaan met Rotterdam United. Beide teams kwamen afgelopen seizoen uit in de vierde klasse en moeten via de nacompetitie proberen hun plek in die klasse te behouden. De Haagse ploeg won afgelopen weekend van Semper Altius in de tweede ronde van de nacompetitie. SVH was met 1-3 de betere ploeg. Quick Steps was de tegenstander van de Rotterdammers en kreeg met 1-5 klop. Het duel wordt gespeeld op het Sportpark Harga bij HBSS in Schiedam.

Quick – Bolnes

Op het veld van HVC’10 nemen de Haantjes het in hun finalepartij op tegen Bolnes. Quick eindigde in de vierde klasse C op een negende plaats met dertig punten, maar dat aantal was niet genoeg voor handhaving. Afgelopen week kon de ploeg van trainer Remco de Graaf (foto) pas in de verlenging afstand nemen van vijfdeklasser Hazerswoudse Boys. Bolnes kwam een punt tekort om de titel te pakken in de vijfde klasse B en versloeg Woerden met 2-1 in de vorige ronde.

MSV’71 – Sporting Leiden

De club uit Maassluis was in Driebruggen met 1-2 te sterk voor WDS en mag nu de strijd aangaan met Sporting Leiden. De Leidse tegenstander was afgelopen zaterdag een flink maatje te groot voor sv Houtwijk: 0-5. DHL is in Delft gastheer voor de wedstrijd.

Voorschoten’97 (zon)

De zondagformatie Voorschoten’97 komt ook nog uit in de nacompetitie. Voor Voorschoten’97 is het duel tegen Oudesluis niet meer van belang omdat de groengele formatie komend seizoen niet terugkeert in het zondagvoetbal. Op Sportpark Pim Mulier in Haarlem eindigt het zondagavontuur van de ploeg van trainer Denis Luhulima.

 

 

 

 

 

Lees verder