Technische staf RKDEO-selectie klaar voor nieuwe seizoen

RKDEO heeft de technische staf voor de mannenselectie voor het komende seizoen 2024-2025 rond. Naast de nieuwe trainer Joren Tromp, zal Jeffrey Aarts fungeren als assistent-trainer van het eerste elftal.

Daarnaast verbindt de club voor het zevende achtereenvolgende jaar Marijn Mokveld als keeperstrainer. Een mooi team, dat aan de slag gaat om de groep door te ontwikkelen.

Jeffrey Aarts

Assistent-trainer Jeffrey Aarts (35), geboren in Leidschendam, is inmiddels al een aantal jaar woonachtig in Nootdorp. Sterker nog, hij woont op twee minuten loopafstand van de club. Op 4-jarige leeftijd is hij zijn carrière begonnen bij RKAVV, om vervolgens op 11-jarige leeftijd te vertrekken naar Feyenoord. Hier heeft hij tot de B-junioren gespeeld. Daarna tot en met de A-jeugd weer terug op het nest bij RKAVV om vervolgens als senior te starten bij DHC. Als senior heeft hij ook geen onverdienstelijk CV. Na twee seizoenen Voorschoten’97 en twee jaar sv Nootdorp, kwam de grote stap naar Barendrecht, waar hij zeven jaar speelde als basisspeler in de topklasse van het amateurvoetbal. Zijn voetballende carrière werd afgesloten bij DSO, vier jaar als speler en het laatste jaar als assistent, waar hij vorig jaar het kampioenschap van de ploeg naar de Vierde Divisie heeft meegemaakt.

Jeffrey Aarts

‘Ballenplukker’

Ook meldt de club dat Marijn Mokveld actief blijft als keeperstrainer. De 58-jarige ballenplukker heeft veel mooie clubs op zijn palmares, zowel als speler en als keeper. Begonnen als keeper bij Wilhelmus, waar hij als 19-jarige speler in het eerste elftal kwam. Daar heeft hij vier jaar in de Hoofdklasse gespeeld.  Vervolgens bij vooraanstaande clubs als VUC, UVS, FC Lisse, Wilhelmus en weer Voorschoten’97. Ook heeft hij ervaring in de hoofdklasse zaalvoetbal bij Alter Boys en zes jaar eredivisie bij Bax Zeefdruk uit Voorhout. Als keeperstrainer heeft hij veel ervaring opgedaan met alle jeugdkeepers bij ADO Den Haag en bij de senioren van Voorschoten’97, Wilhelmus en Scheveningen.

Marijn Mokveld

Kortom, de TC is dik tevreden, RKDEO heeft een bak aan ervaring aan boord.

Lees verder