Alec van Vliet keert terug van sv Den Hoorn naar Vitesse Delft

Vitesse Delft is heel content met het terugkeren van voormalig jeugdspeler Alec van Vliet (foto) naar Sportpark Tanthof-Zuid. Alec keert terug na een periode van zeven seizoenen bij sv Den Hoorn.

Bij sv Den Hoorn speelde hij in de O17 en O19 op divisieniveau en maakte daarna de  overstap naar Jong sv Den Hoorn uitkomend in de derde-en tweede divisie. De afgelopen twee seizoenen was hij aanvoerder van dit elftal en mocht hij als aanvoerder de schaal in ontvangst nemen bij een promotie naar de tweede divisie.

In deze periode heeft Alec van Vliet ook zijn debuut gemaakt in het eerste elftal en maakt hij de laatste maanden vast deel uit van de eerste selectie van sv Den Hoorn.

Versterkingen

Naast de al eerder genoemde versterkingen, Nasreddine Dadi, Robert Bogaardt, Keurten Martha en Donny van der Helm, komen volgend seizoen ook de sterke Wilson Lyawe (Forum Sport) en de ervaren no-nonsens verdediger Heinrich Esajas (DVO’32) Vitesse Delft versterken. De Delftse club moet dan wel – na de degradatie dit seizoen – starten in de derde klasse.

Lees verder