sv Honselersdijk voorlopig zonder pechvogel Niels van Wingerden

In de eerste helft van de ontmoeting afgelopen zaterdag tussen sv Den Hoorn en sv Honselersdijk moesten de bezoekers een tegenslag verwerken. Niels van Wingerden moest geblesseerd het veld af.

Tekst: Ton Beije

Er werd jegens hem aan de zijlijn vlak voor de tribune een fikse overtreding begaan, maar scheidsrechter Robby Hornes uit Gouda besloot hier niet voor te fluiten. Ook zijn assistent langs de lijn, Abderrahim Essaghir, ontging dit. Toch moest de leidsman wachten omdat Van Wingerden heel ongelukkig terecht was gekomen op de grond en met veel pijn bleef liggen.

Ambulance

De blessure was dusdanig ernstig, dat Van Wingerden vervolgens met de ambulance mee moest richting ziekenhuis (foto). sv Honselersdijk-trainer Pim van der Hoorn: ,,Het was inderdaad bizar. Schouder uit de kom. Die is nu teruggezet, maar wij zijn hem nu wel even kwijt.”

Zaterdag 

sv Honselersdijk moet komende zaterdag op het complex van GDA op Madestein aan de bak tegen HVV (aanvang 14.30 uur), met als inzet een plaats in de eerste klasse volgend seizoen. Voor sv Honselersdijk gaat het om het vasthouden van een plek op dat niveau en voor HVV om promotie een klasse hoger.

 

Lees verder