Gezellige drukte bij jubileum van 25-jarig Forum Sport

Forum Sport, ontstond vijfentwintig jaar geleden door een fusie van DEVJO en sv Voorburg. Onlangs vierde de club dat op het eigen complex en onder een stralende zon (toen wel) en een uitstekende verzorging, was het gezellig druk op voetbalpark ’t Loo aan de Prins Bernhardlaan.

Tekst & foto’s: Ton Beije

In het jubileumjaar werd het vlaggenschip ook nog eens kampioen van de eerste klasse C en mag nu volgend seizoen uitkomen in de Vierde Divisie. Bovendien maakt de ploeg van trainer Bas Steffens nog kans op het winnen van de Sir Winston Cup komende zaterdag in de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi tegen Westlandia (zaterdag) op het veld van FC ’s-Gravenzande (16.30 uur).

Forum Sport is op de accommodatie nog heel wat van plan. Martijn de Zoete kwam met een eerste tegeltje. Rechts voorzitter Mark van den Honert

Uiteraard voerde voorzitter Mark van den Honert het woord, maar ook wethouder sport, Astrid van Eekelen, en oud-burgemeester Michiel van Haersma Buma kregen de microfoon. Ook Nadine Stemerdink, oud-wethouder in Leidschendam-Voorburg en nu burgemeester van Voorschoten gaf acte de presence. Ook kwam de KNVB met de traditionele jubileumvlag voor de club.

Oud-burgemeester Van Haersma Buma onthult het nieuw – naar hem vernoemde – Bumalaantje

Na de officiële plichtplegingen was het nog de onthulling van het bordje ‘Bumalaantje’. Dat had ooit op het complex gehangen, was verdwenen, maar is nu weer terug.

Nog even samen op de foto, vlnr: Mark van den Honert, Astrid van Eekelen en Michiel Haersma Buma

Overigens, op de finaledag van het Haaglanden Voetbal Toernooi komende zaterdag komt niet alleen het eerste elftal van de Voorburgers in actie. Ook de JO-9, JO-12, MO-13 en MO-15 behaalden de finale in hun categorie.

 

Lees verder