Nieuwe trainer sc Feyenoord, Peter Klomp, ziet spelers komen én gaan

Peter Klomp, dit seizoen trainer van RKAVV, zwaait volgende voetbaljaargang de technische scepter bij sc Feyenoord, net als de Leidschendamse ploeg uitkomend in de Vierde Divisie. Klomp ziet op Varkenoord uiteraard nieuwe spelers komen, maar ook in deze regio bekende voetballers vertrekken.

Tekst: Ton Beije

Dylan de Braal (foto) stop met voetballen. De Hagenaar was ooit speler in de jeugdopleiding van GDA, Tonegido, ADO Den Haag en FC Den Bosch. Daarna was hij actief bij TOP Oss, Helmond Sport, FC Dordrecht, om vervolgens via IJsselmeervogels en SteDoCo bij sc Feyenoord te belanden.

Ex-regiospelers

Jeremy van Uunen, eerder actief bij Westlandia, speelt volgend seizoen bij Zwaluwen Vlaardingen. Delvin Pinheiro, in deze regio gespeeld bij HBS en ook Westlandia, heeft voor komend seizoen in IFC een nieuwe club gevonden en Excelsior Maassluis ziet van sc Feyenoord Samuel van der Velden overkomen.

Tegenover het vertrek van in totaal tien spelers, staat voor Klomp ook eenzelfde aantal nieuwe spelers klaar in de selectie van de Rotterdammers.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder