sv Den Hoorn versterkt zich met Twan Waidijk en Tyler van Baalen

sv Den Hoorn, dat afgelopen zaterdag door verlies tegen sv Honselersdijk degradeerde naar de tweede klasse, is volop met de selectie voor volgend seizoen bezig en kan weer twee nieuwkomers melden: Twan Waidijk en Tyler van Baalen.

Tyler van Baalen (foto boven) komt over van sv Wippolder, waar hij één seizoen voor uitkwam. De aanvaller kwam aan het begin van dit seizoen van SEP naar Wippolder, maakte veel minuten, maar wilde toch wat anders. Hij is de broer van Ian van Baalen die vorig jaar van sv Den Hoorn naar Scheveningen verkaste en een geweldig seizoen doormaakte. Vanuit die hoedanigheid is de link tussen Tyler en sv Den Hoorn een logische, waar hij de Midden-Delflanders aan meer doelpunten moet gaan helpen.

Twan Waidijk (foto hierboven) komt over van eersteklasser SVBO uit Emmen. Waidijk is een multi-inzetbare speler, die op verschillende posities uit de voeten kan. Hij kenmerkt zich door zijn loopvermogen, drive en spelinzicht. Waidijk speelde in de jeugd voor FC Emmen en kwam vervolgens zijn gehele carrière uit voor de dorpsclub SVBO.

Dit laatste zocht hij ook in de buurt, sinds kort is de fysiek sterke Waidijk namelijk woonachtig in Delft, waar hij naar toe is verhuisd voor een maatschappelijke carrière. In het voetbal zocht hij een soortgelijke club als SVBO, wat hij in sv Den Hoorn heeft gevonden.

Lees verder