Soufiane Touzani te gast bij Die Haghe voor opnames

Vlak voor het vorige weekend kreeg de jeugdcommissie van Die Hagheg van Touzani TV de vraag of de club op zondag bij Die Haghe op sportpark Ockenburgh mee wilde werken aan de opnames voor 1 tegen 50 van Touzani.

Hierbij neemt een jong talent het op tegen 50 spelers. Uiteraard was Die Haghe hiertoe bereid, aangezien (Tikki Tikki) Touzani toch een begrip is en dit een unieke ervaring kon zijn voor de  jeugd van de club.

Na benadering van de teams stonden er binnen een mum van tijd 50 jongens en meiden te trappelen om mee te doen. Zij namen het op tegen een PSV-talent Noufal, dat eerder in de JO8 binnen Die Haghe voetbalde, dus dat was helemaal leuk!

Drie uur lang duurden de opnames. Zulke opnames bestaan ook uit wachten tot je de kans krijgt om je te laten zien, maar alle jeugdige Die Haghe-leden werkten super mee en pakten hun kans op het moment dat ze aan de beurt waren. Een unieke ervaring was het voor de jeugd. Na de opnames mocht iedereen nog op de foto met Soufiane – Tikki Tikki – Touzani en Noufal.

(Foto’s: Die Haghe)

Lees verder