ADO Den Haag pas één nieuweling, Van den Brom zit bij Vitesse in wachtkamer

Trainer Darije Kalezic kijkt bij ADO Den Haag naarstig uit naar versterking, die hij op korte termijn hoopt te verwelkomen. Zijn collega John van den Brom (foto) (eerder onder meer ook trainer bij ADO Den Haag), zit nog even in de wachtkamer en kan zich helemaal niet roeren op de transfermarkt.

Tekst: Ton Beije

Vitesse kreeg eind vorige week tot 31 juli de tijd om álle zaken in orde te hebben ter verkrijging van een proflicentie. De licentiecommissie wil op 1 augustus een uitspraak doen. John van den Brom werkt dus met zijn selectie in spanning naar de seizoenstart van Vitesse. De club weet alleen nog niet of het bij de start nog bestaat!

Onzekerheid

Van den Brom daarover in De Gelderlander: ,,Sportief is het vervelend dat je niks kunt doen”, doelend op de transfermarkt. ,,De onzekerheid wordt weer verlengd en er komen tien dagen extra bij. Het is niet zo dat we niks hebben gedaan. We hebben al wel wat opgebouwd met elkaar de afgelopen drie weken. Het blijft alleen onduidelijk met wie we precies gaan starten aan het nieuwe seizoen.”

Toch blijft Van den Brom positief gestemd. ,,We moeten er nu maar mee dealen, het is zoals het is.”

Lees verder