ADO Den Haag Vrouwen verlengt contract met Cato Pijnacker Hordijk

Cato Pijnacker Hordijk (foto) heeft haar handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2025. De 21-jarige verdedigster maakte in 2022 de overstap naar het eerste elftal van ADO Den Haag Vrouwen, daarvoor speelde Pijnacker Hordijk voor Jong ADO Den Haag Vrouwen en Graaf Willem II VAC.

Annabel Toorenburg over het verlengen van de talentvolle Cato Pijnacker Hordijk: ,,Cato is een goede centrale verdedigster die zich afgelopen jaren enorm heeft ontwikkeld. Helaas voor Cato stond er afgelopen seizoen een centraal duo in de basis dat al ruime tijd stabiel draait, waardoor haar kans nog moet komen. Desondanks weet Cato zichzelf én haar teamgenoten altijd te motiveren en legt ze de lat iedere training hoger. We hopen dat Cato haar groei door kan zetten naar een basisplaats.”

Cato Pijnacker Hordijk is met een goed gevoel begonnen aan het nieuwe seizoen: ,,Ik voel me erg thuis bij ADO en daarom ben ik blij om nog een seizoen voor deze mooie club te mogen spelen. Ook verwacht ik dat we dit jaar weer als team behoorlijke prestaties kunnen neerzetten en mooie momenten kunnen beleven.”

Lees verder