Dailon Livramento, jeugdproduct Excelsior Maasluis, wacht droomtransfer

Voor Dailon Rocha Livramento (foto), jeugdproduct van onder meer Excelsior Maassluis, lonkt een droomtransfer. Helles Verona, uitkomend in de Italiaanse Serie A, heeft namelijk een oogje laten vallen op de Nederlandse spits met Kaap Verdiaanse roots, het voorbije seizoen met zestien treffers topscorer bij MVV Maastricht.

Tekst: Peter Petit

En dan te bedenken dat de geboren Rotterdammer in de eerste helft van het afgelopen seizoen nog bankzitter was in het team van toenmalige trainer Maurice Verberne. Eenmaal vaste speler in de basis, speelde Livramento zich in de kijker bij meerdere clubs, mede dankzij zijn productie van zestien doelpunten. In eigen land toonde eerder FC Groningen belangstelling, maar de noorderlingen wensten niet te voldoen aan de, in hun ogen te hoge, vraagprijs van de Maastrichtse Sterrendragers voor de viervoudige international van Kaap Verdië.

De overeenkomst tussen Livramento en Hellas Verona is nog niet rond, maar Italiaanse media weten te melden dat de speler die eerder uitkwam voor NAC Breda O19, en (Jong) Roda JC, maandag naar Italië afreist om de transfer definitief te maken.

(Foto: Orange Pictures)

 

Lees verder