Blessureleed blijft Hagenaar Mimoun Mahi bij De Graafschap achtervolgen

De uit Den Haag afkomstige Mimoun Mahi (foto) heeft afgelopen dinsdag een medische ingreep aan zijn hand ondergaan. Vanwege deze blessure ontbrak de oud-jeugdspeler van SC REMO, HSV Escamp, Quick en Sparta, afgelopen zaterdag in de door De Graafschap met 1-2 verloren wedstrijd tegen Al Nasr.

Tekst: Peter Petit

Een paar dagen voor de bewuste oefenwedstrijd tegen de ploeg uit Dubai raakte de 30-jarige Mahi tijdens de training geblesseerd aan zijn hand. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek de aanvaller een middenhandsbeentje te hebben gebroken, met een operatie als gevolg. Hoofdtrainer Jan Vreman van De Graafschap laat in dagblad De Gelderlander weten dat Mahi na de operatie wel weer kan trainen en wedstrijden spelen.

Blessureleed

Mahi, die als prof uitkwam voor Sparta, FC Groningen, FC Zürich en SC Cambuur, werd ook afgelopen seizoen in Doetinchem geplaagd door blessureleed. De Marokkaans-Nederlandse speler en voormalig jeugdinternational van Oranje, kwam in het voorbije seizoen slechts 623 van de in totaal 3420 minuten voor De Graafschap in de KKD in actie.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder