Lance Duijvestijn blijft Excelsior trouw en ondergaat vrijdag operatie

De geboren Wateringer Lance Duijvestijn (foto), die ook speelde voor VELO en de ADO Den Haag-beloften, blijft komend seizoen Excelsior trouw. Wel moet hij vrijdag eerst een operatie ondergaan in het Erasmus Medisch Centrum.

Tekst: Ton Beije

De verwachting is dat hij pas medio oktober echt kan beginnen met het nieuwe voetbalseizoen. Hij kwam medio vorig seizoen bij Excelsior, bleef ondanks een blessure doorgaan om te trachten de club te helpen in de Eredivisie te blijven. Een niveau waarop Duijvestijn graag wil acteren.

Belangstelling

Er was na het seizoen belangstelling voor hem, zowel in Nederland als in het buitenland. De hardnekkige blessure gooit roet in het eten. Blij is Duijvestijn met de rol die de nieuwe trainer van Excelsior, Ruben den Uil, voor hem in petto heeft. Hoewel hij niet kon meetrainen met de groep, is Duijvestijn wel meegeweest op trainingskamp naar Delden. Daar heeft hij gewerkt in de gym, het zwembad en meegedaan aan de teambuildingsactiviteiten.

Nog even wachten, maar daarna hoopt hij weer van waarde te zijn voor Excelsior, dat komend seizoen weer tegenstander is van ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder