Kürsad Sürmeli (ADO Den Haag) voorlopig uit roulatie

ADO Den Haag-speler Kürsad Sürmeli (foto) tobt al langere tijd met een blessure. Afgelopen weekend kwam hij slechts twintig minuten in actie tegen FC Dordrecht en moest weer uitvallen.

Op verzoek van de medische staf heeft hij deze week in het ziekenhuis een  grondig onderzoek ondergaan om exact te achterhalen wat het probleem is. ADO Den Haag wacht de resultaten af en stelt dan in overleg met de medische staf een behandeltraject op.

Onzekerheid

Ook Lasse Vigen blijkt nog niet fit te zijn en omtrent de inzetbaarheid van de jonge middenvelder Finn de Bruin bestaat ook onzekerheid. Hij heeft in de voorbereidingsperiode heel veel minuten gemaakt en moest tegen FC Dordrecht uitvallen met hamstringproblemen.

Beschikbaar

Steven van der Sloot, de rechterverdediger, is weer inzetbaar. Hij moest vanwege een rode prent (tweemaal gel) tegen VVV Venlo afgelopen zaterdag aan de Krommedijk toekijken. Ook nieuw bij ADO Den Haag vrijdag is de spits is de Noord-Ier Lee Bonis.

Doelman

Doelman Hugo Wentges is op de weg terug en gaat een aantal wedstrijden tussen de palen staan bij het Onder 21-team om volledig fit te worden en zijn wedstrijdritme op te pakken. Dat betekent, dat Tim Coremans ook tegen FC Volendam het Haagse doel verdedigd.

Lees verder