Darije Kalezic: ,,Blessure Finn de Bruin valt gelukkig mee”

De selectie van ADO Den Haag begon woensdag, vanwege de verwachte hitte, al om kwart over negen aan de training. Dat betekende ook dat het wekelijkse perspraatje al aan het einde van de ochtend plaatsvond.

Tekst: Ton Beije

Haaglanden Voetbal sprak uitgebreid met trainer Darije Kalezic (foto) over het duel tegen FC Volendam, de transferperiode en de komende wedstrijd tegen Excelsior. Ook een gesprek met doelman Tim Coremans. Beide interviews zijn donderdag te zien in ons TV-programma Studio ADO (donderdag, 18.00 uur Regio TV Infothuis en vanaf 18.30 uur op deze website).

Aansluiten

Trainer Kalezic liet ook tot zijn genoegen weten, dat de blessure van middenvelder Finn de Bruin meevalt. Aanvankelijk werd gedacht dat hij voorlopig uit de roulatie zou zijn met een hamstringblessure, maar dat blijkt niet het geval en de trainer hoopt dat hij weer snel kan aansluiten. Logisch, want Kalezic zit momenteel krap in de middenvelders na het voorlopig afhaken van Kürsad Sürmeli.

Finn de bruin in actie in het oefenduel tegen Sparta tijdens de voorbereiding

Transfermarkt

Op de transfermarkt is ADO Den Haag, in dit geval technisch directeur Joris Mathijsen,  nog volop actief, maar zoals bij veel clubs (ook de topclubs) zit er nog weinig schot in. De verwachting is dat ADO Den Haag voor vrijdag nog geen nieuws kan brengen, al kan dat per dag anders zijn. De verwachting is, dat het op de transfermarkt een top druk weekend gaat worden.

Lees verder