O23 4D/4 E: Leidschenveen in doelpuntrijk duel langs SVO Buytenpark

RKDEO bond in 4D in Zoetermeer DWO aan de zegekar. Een paar kilometermeters verderop was Leidschenveen te sterk voor SVO Buytenpark. Voorschoten’97 versloeg DoCoS. In 4E stapten Wilhelmus, Scheveningen en HBS 2 als overwinnaar van het veld. HMSH speelde gelijk tegen HBSS.

O23 4e divisie D

DWO O23 – RKDEO O23

De Nootdorpers gingen de rust in met een 0-2 voorsprong door treffers van Gianni Rottgans  en Bastiaan Eman. In de tweede helft was DWO de betere ploeg, maar kwam niet verder dan één treffer van Jayden Arabi: 1-2.

SVO Buytenpark O23 – Leidschenveen O23

Doelpuntpunten volop in de strijd tussen de debutanten. Rafal Jacynnik zorgde voor de 1-0 waarna Tyler Monteny (2x) en Youri Beugelsdijk voor een 1-3 stand zorgden. Na de thee liep Leidschenveen weg naar en 3-6 overwinning, Tyler Monteny voegde nog drie treffers toe aan zijn totaal en namens SVO Buytenpark waren Sylvano Sprillenburg en Shiwam Ramdin succesvol in de afwerking.

Voorschoten’97 O23 – DoCoS O23

De thuisploeg van trainer Denis Luhulima creëerde veel kansen, maar onoplettendheid leidde tot een 0-1 achterstand bij rust. Na de thee had Voorschoten’97 nog steeds een overwicht, maar wist nu de mogelijkheden wel te benutten. Mike Jeltema, Ibrahim Mouchih en Casper Kuiper bezorgden Voorschoten’97 een 3-1 zege.

O23 4e divisie E

DUNO O23 – Wilhelmus O23

Na een 0-1 ruststand zegevierde Wilhelmus met 0-3. Doelpuntenmakers namens de formatie van trainer Kenneth Soechit (foto) waren Emre Ürgenli, Djeden en Mustafa Acar.

Scheveningen O23 – GSC ESDO O23

Robin van den Bos en Valentino Zara bezorgden de thuisploeg een 2-0 voorsprong bij rust. In de tweede helft kon Scheveningen nog drie treffers aan het totaal toevoegen. Jordy Evers en Muhammed Kartoukli (2x) waren scherp in de afwerking op Houtrust.

HMSH O23 – HBSS O23

In Den Haag speelde HMSH met 1-1 gelijk tegen de Schiedammers. Jayson Blom nam de Haagse treffer voor zijn rekening.

HBS O23-2 – Vitesse Delft O23

De O23-2 van HBS hield op eigen veld Vitesse Delft onder de duim. De wedstrijd werd met 3-2 gewonnen. Namens de bezoekers scoorden Azad Yilmaz en Arwin Cuppens.