Warming-up 4e Divisie: Ekrem Kahya (HBS): ,,Heel wat te verbeteren in eigen spel”

HBS pakte vorig weekend op eigen veld in een echte derby de volle buit, door vlak voor tijd de winnende treffer te produceren tegen RKAVV, dat eerder in de wedstrijd een ideale mogelijkheid liet liggen op voorsprong te komen door een ‘pingel’ te missen.

Tekst: Ton Beije

Van een gestolen overwinning wil HBS-trainer Ekrem Kahya (foto) niet spreken. ,,Dat vind ik niet. Zij missen een grote kans en een penalty en wij daarentegen missen ook twee opgelegde kansen, dus wellicht hadden zij meer balbezit in delen van de wedstrijd, maar kijkend naar de kansen lag het nagenoeg gelijk. En we zijn blijven strijden en waar niemand meer op rekende, gebeurde toch en wonnen we de wedstrijd.”

Tegenstoten

Zaterdag weer een thuiswedstrijd, nu tegen WNC, dat net als HBS op 3 uit 2 staat. Wat verwacht je voor wedstrijd? Kahya: ,,WNC heeft goede spelers en heeft dus ook met een gewonnen uitwedstrijd laten zien een goed team te hebben. İk hoop dat we goed aan de bal kunnen blijven en de tegenstoten kunnen voorkomen.”

Verbeteren

Wat weet je van WNC, dat inderdaad de competitie begon met winst bij RKAVV? ,,We zullen moeten bepalen wat wij willen en aan de hand daarvan hun gevaar eruit halen”, weet Kahya. ,,Natuurlijk weet ik wel het één en ander over de tegenstander, maar we moeten echt naar ons eigen spel kijken en daar nog heel wat in verbeteren.”

Schorsing

Nog mutaties in selectiegroep, spelers die er weer bijkomen, afwezigen door blessures? Kahya: ,,Levy Berends heeft aangegeven ermee te stoppen na aanhoudend blessureleed. Hij had toch teveel last en we hebben er een aantal keren over gesproken. Levy gaat zich richten op zijn gezondheid en de deur staat altijd wagenwijd voor hem open. De andere spelers staan langzaam weer op het trainingsveld en gaan de goede kant op. Alleen Jasper Hooft is nog geschorst door die discutabele rode kaart en rapportages van de betrokkenen…….”

Lees verder