Nieuwsflits Tweede Divisie

In de rubriek Nieuwsflits brengt Haaglanden Voetbal ook info over clubs uit de Tweede Divisie waarin ook regiogenoot SVV Scheveningen uitkomt.

Tekst: Peter Petit

Op de valreep van het sluiten van de overschrijvingstermijn heeft AFC nog een oude bekende weten toe te voegen aan de A-selectie. Nick Koster (21), oud-jeugdspeler keert terug naar het oude nest. Na een aantal seizoenen in de jeugd van AFC te hebben gespeeld, vertrok Koster naar AZ waar hij zes seizoenen voor uitkwam, waarvan de laatste jaren als contractspeler. Koster kwam tot ruim veertig wedstrijden in het shirt van Jong AZ.

Koster trainde in de voorbereiding op de seizoen reeds geruime tijd mee met de A-selectie, in de hoop nog een plek bij een BVO te vinden. Nu dit niet het geval is gebleken, heeft AFC haar deuren wijd opengezet voor deze oud-jeugdspeler, die zowel als aanvallende middenvelder en ook als spits uit de voeten kan.

Volgens de Technische Commissie van AFC past Koster niet alleen als speler, maar ook als persoon uitstekend in de zorgvuldig  door de commissie samengesteld A-selectie voor dit seizoen.

Lees verder