Beker Groep 2 Poule 5-6-8-9-10: BSC’68 wint streekderby bij DWO

De streekderby tussen DWO en BSC’68 eindigde in een overwinning voor de ploeg uit Benthuizen. GDA kwam een gelijkspel overeen met CWO. Lyra won nipt van De Jonge Spartaan dankzij drie treffers van Dyon Lemckert.

Groep 2 Poule 5

DWO – BSC’68

Al heel snel na de aftrap scoorde Kael Zulu de openingstreffer en het was niet lang wachten op het tweede doelpunt van DWO. Uit een bal van Kurt de Windt scoorde opnieuw Zulu: 2-0. Vlak voor het rustsignaal kwam BSC’68 terug in het duel door een treffer van Joep van Straalen: 2-1. In de tweede helft trok de ploeg van Abdullah Sari (foto) het duel naar zich toe door goals van Finn Goulooze en Thijs de Ruiter: 2-3.

Groep 2 Poule 6

GDA – CWO

De Vlaardingers namen een 0-2 voorsprong in een leuk duel, maar GDA kwam vlak voor rust nog terug tot 1-2. Een bal van Sandro Visser werd door Dennis Heemskerk goed afgerond. In de 84e minuut kwam de 2-2 op het scorebord. Uit een vrije trap was opnieuw Heemskerk trefzeker: 2-2.

Groep 2 Poule 8

Ariston’80 – Zwarte Pijl

In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar in balans en bleven treffers uit. Een kwartier na de thee namen de bezoekers de leiding in het duel. Meteen vanaf de aftrap produceerde Ariston’80 de gelijkmaker. Nicolas Fernandez speelde Karel Wittekoek aan die voor de 1-1 zorgde.

Groep 2 Poule 9

Kagia – Duindorp sv

Duindorp sv kon ook haar tweede duel niet in winst omzetten. In Lisserbroek ging de Duindorpers met maar liefst 7-2 onderuit. Francesco Fens en Keenan Powell redden de eer van de bezoekers.

Groep 2 Poule 10

Lyra – De Jonge Spartaan

De Westlanders leken op een eenvoudige overwinning af te stevenen in de eerste helft. Door een zuivere hattrick van Dyon Lemckert ging Lyra aan de thee met een 3-0 voorsprong. In de tweede helft werd het toch nog spannend. De Jonge Spartaan kwam terug tot 3-2 maar de punten bleven in De Lier.