Beker Groep 2 Poule 1-2-3: Ruime overwinningen DHC en Vitesse Delft

In Zwammerdam was DHC veel te sterk voor de gelijknamige thuisclub. Ook Vitesse Delft boekte een ruime overwinning in het duel met Excelsior’20. In poule 3 leden Scheveningen 2 en Laakkwartier nederlagen.

Tekst: Roland van der Linden     |     Foto’s: Moshe Amsaleh

Groep 2 poule 1

Zwammerdam – DHC

DHC liet zich van haar goede kant zien in het uitduel bij Zwammerdam. Nino Rosini opende voor de Delftenaren de score na ruim een half uur. In de 69e minuut maakte Junior Okorocah er na een aanval over veel schijven 0-2 van. Ruim een kwartier voor tijd bepaalde Quinten van Zweden de stand op 0-3. Vier minuten later maakte dezelfde speler er – op aangeven van Junior Okoracha er zelfs 0-4 van. Een knappe ruime overwinning voor de ploeg van  trainer Wim Baggerman.

Groep 2 poule 2

Vitesse Delft   – Excelsior’20

Op Tanthof Zuid ging Vitesse Delft de rust in met een 1-0 voorsprong door een treffer van Duncan Sjerp. Na rust verdubbelde Fallou Gueye de score uit een pass van Dominique Aries.

Door een eigen doelpunt werd het zelfs 3-0. Excelsior’20 herpakte zich en kwam terug tot 3-1 dankzij een treffer van Mikail de Brito Ramos. Het slotakkoord kwam op naam van Simon van Rheeden die een hakje van Mark de Graaf het doel in werkte: 4-1.

Groep 2 poule 3

DoCoS – Scheveningen 2

In Leiden moest Scheveningen 2 zich gewonnen geven. DoCoS stapte met een 3-0 overwinning van het veld.

Berkel – Laakkwartier

Ook Laakkwartier kwam er niet aan te pas in een uitduel. De Haagse ploeg moest in de strijd met cvv Berkel een dikke 4-0 nederlaag incasseren.