Beker Groep 1 Poule 1-2: OLIVEO hard onderuit, punt voor HVV

Het uitduel bij Nieuwenhoorn leverde OLIVEO niets op. De club uit Pijnacker kreeg flink klop. HVV was op De Diepput niet bij machte om de winst te pakken tegen Zuidland.

Groep 1 Poule 1

Nieuwenhoorn – OLIVEO

Voor OLIVEO zit het bekertoernooi er al na twee speeldagen op. Na de 0-3 nederlaag op eigen veld tegen Hellevoetsluis volgde nu een 4-1 nederlaag bij Nieuwenhoorn. Bij rust leidde OLIVEO nog met 0-1 door een een treffer van Nick Toussaint. Volgende week stuit OLIVEO nog op streekgenoot RKDEO maar de volgende ronde kan door de ploeg van trainer Willem van der Smit (foto) niet meer bereikt worden.

Groep 1 Poule 2

HVV – Zuidland

De thuisploeg kwam slecht uit de startblokken en kreeg al nu vier minuten een treffer uit een hoekschop om de oren. De tweede treffer van Zuidland volgde dertien minuten later.  De bezoekers kopten uit een hoekschop de 0-2 binnen.

HVV deed toch iets terug na rust, eindstand 2-2.

Verder geen informatie over HVV, was helaas niet te verkrijgen (redactie HV).