O23: DSO wint bij BSC’68, FC ’s-Gravenzande bekert verder

In de 4e divisie D was DSO te sterk voor buurman BSC’68. FC ’s-Gravenzande O23 nam het in het bekertoernooi op tegen GSC ESDO. De Westlanders stapten als overwinnaar van het veld en HBS O23 verloor in een oefenduel van Scheveningen 2.

4e divisie D

BSC’68 O23 – DSO O23

Alle doelpunten op Ons Nieuwe Erf werden gescoord in de tweede helft. De Zoetermeerse formatie van trainer Claudio Houtman (foto) kon het net drie keer vinden. Daan Hikke, Dani Bergshoek en Wout Brukx schoten het goed combinerende DSO naar een 0-3 overwinning. DSO neemt door de zege de eerste plaats in na twee wedstrijden.

Beker O23

FC ‘s-Gravenzande O23 – GSC ESDO O23

Na een vroeg doelpunt voor de thuisploeg via Emilio Veugelers, duurde het tot de zeventigste minuut voor de tweede treffer viel. Tristan van der Struijf schoot de 2-0 op het scorebord en nam vijf minuten later ook de derde treffer van FC ’s-Gravenzande voor zijn rekening. Na een tegentreffer van GSC ESDO schoot Tim Rolf de ploeg van trainer Max Voskamp naar een 4-1 overwinning.

Oefenvoetbal

Scheveningen 2 – HBS O23

Op Houtrust ging de O23 van HBS de rust in met een 0-1 voorsprong door een treffer van Mathisse Tjin. In de tweede helft schoot Khalid el Mansouri Scheveningen 2 langszij. HBS nam opnieuw de leiding in het duel via Sebastián Navia Romero, maar zag de thuisploeg weer op gelijke hoogte komen door opnieuw El Mansouri. Uiteindelijk ging Scheveningen 2 er met de winst vandoor door een treffer van Jazzley Hennen: 3-2.