Oefenvoetbal: Gelijkspel DSO, winst voor Duindorp sv en OLIVEO

De stadsderby tussen Full Speed en SEP werd gewonnen door de bezoekers hoewel het duel door het slechte weer niet uitgespeeld werd. OLIVEO was Lyra ruim de baas en DSO moest tegen SHO genoegen nemen met een gelijkspel. Naaldwijk won van DWO en Blauw-Zwart was de mindere van RCL.

DSO – SHO

Op Sportpark Bentwoud kreeg SHO een goede kans om te scoren, maar kon een strafschop niet benutten. Toch opende SHO de score, maar Jurdany Koster schoot DSO nog voor de thee op gelijke hoogte. In de tweede helft werd niet meer gescoord in het duel dat onder leiding stond van arbiter Ed Toonen: 1-1.

TAC’90 – Duindorp sv

De bezoekende ploeg van trainer Martin Abbenhuis boekte een mooie uitoverwinning op TAC’90. Jamie van den Oever nam de 0-1 voor zijn rekening. Daarna zorgde Jorden Scherpenzeel voor de 0-2. TAC’90 kwam nog terug tot 1-2 maar daar bleef het bij.

OLIVEO – Lyra

Het duel tussen OLIVEO en Lyra werd in de tachtigste minuut gestaakt vanwege de weersomstandigheden. OLIVEO had toen al na een 3-0 ruststand een 4-0 voorsprong opgebouwd. Stefan Liesting, Pjer Bom (foto) (2x) en Julian Stolk schoten met scherp voor de ploeg uit Pijnacker.

Full Speed – SEP

Het Delftse onderonsje eindigde in een overwinning voor SEP.  Vijf minuten in de tweede helft kwam een aanvaller van Full Speed in een één-op-één-situatie met de doelman van SEP. De aanval leverde niets op, maar uit de tegenaanval scoorde Didier Geenen de 0-1. Met nog twintig minuten te spelen werd het duel gestaakt vanwege het weer.

Naaldwijk – DWO

In Naaldwijk speelde DWO een uitstekende eerste helft en ging aan de thee met 0-2 stand op het scorebord. Anass el Hatachi en Silvion Darson schoten met scherp voor de Zoetermeerders. In de tweede helft boog de thuisploeg van trainer Frank Verhaar de achterstand om in een 3-2 overwinning. Floris Groot, Randy van Schelt en Tim van der Wel zorgden voor de Naaldwijkse doelpunten.

Blauw-Zwart – RCL

Op eigen veld moesten de Wassenaarders zich met 1-4 gewonnen geven tegen RCL. De enige treffer van Blauw-Zwart kwam op naam van Tommy de Jong.