Zaalvoetbal: Resultaten KNVB districtsbeker West II

Diverse zaalvoetbalteams zijn in actie gekomen in de strijd op de KNVB districtsbeker West II. Een overzicht van de resultaten van de regioclubs.

Tekst: Alex Pronk

Zuid West DH – Roodenburg 3

Zuid West DH won nipt met 3-2. Het openingsdoelpunt werd gescoord door Mohammed Matoug voor Zuid West DH. Door twee doelpunten van said Ajar werd de stand in het voordeel van het derde team van Roodenburg omgedraaid naar 1-2. Khalid Makkor wist nog de gelijkmaker te scoren, daarna mocht  Mohammed Matoug van arbiter Ron Karremans vanaf de zesmeterlijn (strafschop) het winnende doelpunt maken: 3-2.

Stanga 2 – FC Westland 2

In dit duel deden veel spelers mee, die ook in het eerste team van Stanga actief zijn, zoals Roger Smees, Jeffrey Ramkisoen en John Poeran. Toch liet het reserveteam van FC Westland van de nieuwe coach Jaqueline Grootveld zich niet zomaar van het veld slaan. Namens de ploeg van Steven Poeran en Sunil Rajbalsing scoorden Gregory Overman en Willington Tromp. Bij het reserveteam FC Westland scoorden aanvoerder James Dhanai, Redouan el Margi en voorzitter Morad Naimi: 2-3.

Stanga 1 – RKDEO

Ook Stanga 1 moest van de gemeente Den Haag verhuizen van sporthal Hoge Veld naar sporthal Leidschenveen aan de Vaz Diasdreef.. Stanga liet RKDEO alle hoeken van het veld zien en won vrij gemakkelijk met 9-3. Namens Stanga scoorde Ricardo Kogeldans maar liefst viermaal. Ne-Shawn Morris (foto) (3x), Ashwan Rajbalsing en Gregory Overman (beiden 1x).

FC Westland 4 – Tutor

Dit duel werd een dag vooraf afgezegd door Tutor. Bij navraag van Haaglanden Voetbal reageerde bestuurslid en speler Coen Pothof: ,,We hebben te weinig en niet genoeg fitte spelers beschikbaar. En het risico op blessures is dus te groot. Met oog op de eerste competitie wedstrijd komende tegen Zuid West DH.”

Ook reageerde FC Westland aanvoerder Ashraf el Maijoui: ,,Dat is heel jammer, we wilden als nieuwe Hoofdklasser (D) ons meten op dit niveau. Nu moeten we wachten tot woensdag,  dan spelen we in Leiden tegen het Roodenburg van speler/coach Said Ajar.”

Lees verder