LANGS DE VELDEN

Dit weekend regulier competitievoetbal in de KKD en Tweede tot en met Vierde Divisie. En uiteraard het bekervoetbal vanaf de eerste klasse. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs ook in het nieuwe seizoen weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan de volgende duels.

VRIJDAG

FC Den Bosch – ADO Den Haag

ZATERDAG

Competitie

Scheveningen-HHC Hardenberg, FC ’s-Gravenzande-OJC Rosmalen, sv Meerssen-TOGB, WNC-Forum Sport, Halsteren-RKAVV en ADO Den Haag O21-FC Groningen O21.

Beker

Oliveo-RKDEO, SVC’08-HVV, HVC’10-sc Monster, FC Skillz-Alexandria’66, CVV Zwervers-Wippolder, VUC-sv Nootdorp, VELO-Sparta (am), Die Haghe-sv Honselersdijk, DSO-VOC, Concordia-DVC, SVH-RVC Celeritas en Full Speed-DVV Delft.

ZONDAG

Competitie

Quick-UNA en Westlandia-HBS

In totaal liefst 20 wedstrijden waaraan Haaglanden Voetbal extra aandacht besteedt. Natuurlijk worden zaterdag- en zondag in de loop van de avond alle verslagen, foto’s,  overzichten en uitslagen gepubliceerd op deze website. Geen enkel medium levert zoveel informatie over wedstrijden van de clubs in de regio Haaglanden

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal.

 

 

Lees verder