Bijzondere vervanger op bank bij hoofdmacht van FC Zoetermeer

Bij afwezigheid van de vaste verzorger/fysiotherepeut Wesley Gijsbers had FC Zoetermeer zaterdag de eer om gebruik te mogen maken van de diensten van de bekende, nu bijna 78 jarige, Kees Pouwiel.

Jarenlang was hij het gezicht van BSC’68 en DSO in diverse functies zoals vertrouwenspersoon, verzorger en fysiotherapeut en nu was hij de man op de bank bij de door FC Zoetermeer gewonnen bekerwedstrijd tegen DSVP.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd Kees Pouwiel meermaals hartelijk begroet door de selectiespelers die hij vroeger onder behandeling had bij de eerder genoemde verenigingen. Pouwiel wist de overige selectiespelers en staf snel aan zijn zijde te vinden door zijn duidelijke en scherpe op- en aanmerkingen. Hier sprak een man met veel levens- en praktijkervaring.

Geen sprintjes

Gelukkig hoefde hij geen sprintjes te trekken bij blessures van spelers. Hij was vooraf erg duidelijk geweest. ,,Ik ben al op leeftijd dus als je wat mankeert, niet blijven liggen, kom maar naar mij toe…….”

FC Zoetermeer is niet door in de bekerstrijd. Neptunus/Schiebroek behaalde zeven punten, FC Zoetermeer zes en er gaat er maar één door.

(Foto’s: FC Zoetermeer)

Lees verder