O21 4B/O21 1A: HBS zet zegetocht voort, punt voor Quick

De O21 van Westlandia kwam er niet aan te pas in Venlo. VVV was duidelijke de betere ploeg. HBS boekte haar derde overwinning op rij en neemt de eerste plaats in. Quick hield een punt over aan het duel met Katwijk.

O21 4e divisie B

VVV Venlo O21 – Westlandia O21

De Naaldwijkers gingen flink over de knie bij de thuisploeg. VVV Venlo bleek met 5-0 duidelijk de betere ploeg en deelt nu de koppositie met Excelsior Maassluis met negen punten uit drie duels. Westlandia O21 zakt naar de vijfde positie na de ruime nederlaag.

O23 1e divisie A

HBS O23 – RKAV Volendam O23

Op Craeyenhout deed de thuisploeg van trainer Ramon van Steekelenburg (foto) goede zaken tegen rkav Volendam. HBS won het duel met 3-0 dankzij twee treffers van Sebastian Navia en een doelpunt van Brooklyn Minnaar. HBS neemt de eerste plaats in met de volle winst uit drie duels.

Quick (H) O23 – Katwijk O23

Quick had het de eerste tien minuten lastig tegen het fysiek sterke Katwijk. Daarna namen de Haantjes het initiatief over en kreeg een goede kans om te scoren vanuit een omschakelmoment via Badr Akhrif. Ook een strafschop kon niet benut worden door Quick. Enjenmar Kirindongo miste vanaf elf meter. Katwijk werd daarna sterker maar kon het net niet vinden.

In de tweede helft ging het ging gelijk op. Vanuit het niets spatte een schot van Katwijk op de lat. Quick nam risico’s om de winst te pakken en zag uit de omschakeling Katwijk op de lat schieten. Quick kreeg nog een kans via Kirindongo, maar een doelpunt bleef uit: 0-0.