Scheveningen: ‘Samen sterk in strijd tegen spierziekten’

Bij Scheveningen draait het niet alleen om voetbal, laat de club in een persbericht weten. De club staat midden in de gemeenschap en streeft er naar een positieve impact te maken, zowel op het veld als daarbuiten.

Cees Verkerk, voorzitter van de Businessclub van Scheveningen: ,,Wij zijn er daarom bijzonder trots op om samen te werken met Spieren voor Spieren, een stichting die sinds 1998 werkt aan het verbeteren van de levensomstandigheden van kinderen met een spierziekte. In Nederland leven ongeveer 20.000 kinderen met een spierziekte, het onderstreept daarmee hoe belangrijk het werk van de stichting is.”

Afgelopen zaterdag, voor aanvang van de wedstrijd van het eerste elftal, zijn de eerste overeenkomsten getekend door Cees Verkerk en Jerry Batenburg, directeur Domino’s Pizza Den Haag en omstreken en daarna werd aan Monique Maks, directeur van Spieren voor Spieren, het nieuwe thuisshirt overhandigd, met op de voorzijde het logo van Spieren voor Spieren.  Tevens ontving zij een cheque van € 4.000,-. Het logo zal zeker de komende drie seizoenen op de borst van het thuisshirt van Scheveningen prijken.

Win-win-situatie

De samenwerking met Spieren voor Spieren is niet alleen gebaseerd op een sponsorovereenkomst met bedrijven, het is een win-win situatie, die de kracht van een gezamenlijke inspanning benadrukt. Het initiatief is ontworpen om zowel Scheveningen als Spieren voor Spieren te ondersteunen, met een extra gemeenschappelijke impact die verder reikt dan financiële bijdragen alleen.

Cees Verkerk: ,,Diverse bedrijven hebben al hun toezegging gedaan om mee te werken aan dit initiatief en als Scheveningen hebben wij er alle vertrouwen in dat nog meer bedrijven deze samenwerking gaan omarmen. Doe dus mee en maak het verschil. Voor meer informatie hoe u kunt deelnemen aan deze bijzondere samenwerking en bij kunt dragen aan de strijd tegen spierziekten, kan contact met Scheveningen worden opgenomen. Samen kunnen wij het verschil maken, zowel op het veld als daarbuiten.”

Cees Verkerk, voorzitter van de Businessclub is telefonisch te bereiken onder het  nummer 06-51137980.

Lees verder