Oefenvoetbal: overwinningen voor DVV Delft en Ariston’80

Op dinsdagavond stond DVV Delft tegenover Rotterdam United aan de aftrap. De Delftse thuisploeg stapte met een kleine overwinning van het veld. Ariston’80 boekte een uitoverwinning op HVC’10,

HVC’10 – Ariston’80

In de eerste helft bleven de treffers uit in Hoek van Holland. Na de doelwisseling opende Ariston’80 de score. Op aangeven van Pepijn Kooij schoot Kenneth Brouwer de 0-1 binnen namens de ploeg van trainer Joey Weijne (foto). De studenten gaven de voorsprong niet meer uit handen en konden zelfs de 0-2 produceren. Uit een hoekschop van Nicolas Fernandez scoorde Bouwe van der Poel de 0-2.

DVV Delft – Rotterdam United

DVV Delft kreeg in de eerste helft de kansen, maar kwam na iets meer dan een half uur gespeeld te hebben op een 0-1 achterstand. Twee minuten later trok Darlison Gerardus de stand gelijk. Met de 1-1 op het scorebord gingen de teams de rust in.

In de tweede helft was het na drie minuten weer raak voor Rotterdam United en moest DVV Delft weer aan de bak om de 1-2 achterstand ongedaan te maken. De thuisploeg slaagde in die missie. Keanu Kapper en Soufian Liachat waren trefzeker en zorgden voor een 3-2 overwinning.