Gaat ook uw club dit seizoen op trainingskamp?

De clubs in de divisies zijn al even aan de gang in de competitie. Komend weekend gaan ook de standaardteams vanaf de eerste klasse beginnen met de strijd om de punten.

Alle clubs hopen op een succesvol seizoen, meedoen in het linker rijtje, wellicht een periodetitel, maar vooral wegblijven uit de onderste regionen. Clubs faciliteren de selecties om goed voor de dag te kunnen komen. De start moet nog plaatsvinden voor de meeste clubs. Maar vooruitzien is ook belangrijk. Daarom ook aandacht voor de wintersop, een periode waarin veel clubs zich tijdens een trainingskamp voorbereiden op de tweede seizoenshelft, de maanden waar het er vaak op aankomt.

Overzicht

Wij kregen van onze partner TRAININGSKAMPEN.NL een overzicht van clubs die inmiddels hun keuze hebben gemaakt voor een trainingskamp tijdens de winterstop. Clubs, die via onze partner ‘op reis’ gaan, zullen wij ook volgen op hun trainingskamp via deze website of eventueel via onze TV-programma’s.

Zuid-Europa

Het loopt al storm op trainingskampen, zeker in Zuid-Europa (Spanje, Portugal). Denkt uw club ook op trainingskamp te gaan? Neem dan nu actie, voordat  de keuzes kleiner worden. Naast Spanje (Noord, Midden, Zuid, Mallorca, Gran Canaria, Tenerife) of Portugal (Lissabon, Algarve) zijn er natuurlijk mogelijkheden in België, Duitsland en uiteraard Nederland.

Specialist

TRAININGSKAMPEN.NL is de specialist in het volledig verzorgen van trainingskampen. Sinds 2004 verzorgt het op maat samengestelde trainingskampen of (reis) arrangementen voor sportclubs. Deze arrangementen kunnen in overleg op maat worden gemaakt op basis van het budget, wensen en behoeften van de groep. Begeleiding op de luchthavens (hulp bij in- en uitchecken), in de hotels op de sportlocaties is een vanzelfsprekendheid.

Clubs uit onze regio hebben inmiddels al geboekt bij TRAININGSKAMPEN.NL voor een trainingskamp in Albufeira, Lissabon (Portugal), Benidorm, Valencia, Marbella, Torremolinos en Gran Canaria (Spanje). Ook de winnaar van de Sir Winston Cup 2024, Forum Sport, heeft – mede met de cheque als winnaar – inmiddels geboekt voor een trainingskamp in Valencia.

Informatie

Ook interesse om met de selectie op trainingskamp te gaan? U kunt rechtstreeks contact opnemen met TRAININGSKAMPEN.NL via: telefoon 078-6291577 of e-mail: info@trainingskampen.nl

Haaglanden Voetbal biedt aan een bijeenkomst te beleggen in onze studio voor clubs die persoonlijk nadere informatie willen krijgen over de mogelijkheden, kosten, etc. Mocht uw club daar belangstelling voor hebben, laat het ons dan even weten: redactie@haaglandenvoetbal.nl 

Lees verder