Warming-up 4e Divisie: Ekrem Kahya (HBS): ,,Van onderschatting zeker geen sprake”

HBS tankte afgelopen zondag extra vertrouwen door met de volle buit te vertrekken in Naaldwijk na een nipte winst op streekgenoot Westlandia. Zaterdag krijgt HBS hekkensluiter Halsteren op bezoek op sportpark Craeyenhout. Oppassen dus voor onderschatting.

Tekst: Ton Beije

Winst bij Westlandia, het was dus zondag na afloop feest in de kleedkamer bij HBS! Trainer Ekrem Kahya (foto): ,,Natuurlijk zijn we heel erg content met de laatste overwinning en de ontwikkelingen binnen ons team. We werken enorm hard, zijn bezig met elkaar en hebben de wind ook mee, maar dat dwingen we ook een beetje af.”

Kracht

Met Achilles Veen heeft HBS de minst gepasseerde verdediging, ligt daar de kracht van de ploeg? Kahya: ,, We spelen als team en iedereen doet mee in elk moment van de wedstrijd. Dat eis ik ook van onze spelers, dat een ieder betrokken is bij elk moment, iedereen heeft altijd een functie. Dat wordt door de gehele groep ook goed uitgevoerd.”

Uitdaging

Komend weekend komt hekkensluiter Halsteren op bezoek.  Wat weet je van die ploeg? Kahya: ,,Ik weet dat ze een punt hebben en ze vorige week rood hebben gehad. Voor de rest heb ik me nog niet verdiept in hun kwaliteiten. Ze zullen echt wel met een plan komen om hier hun eerste overwinning te behalen en wij willen de lijn doorzetten. Het zal moeilijk worden, maar ook een uitdaging en die gaan we zeer zeker niet uit de weg.”

Dominant

Wat verwacht je voor wedstrijd? ,,We willen dominant zijn in balbezit en zullen in kleine ruimtes komen, dus nauwkeurigheid zal van belang worden”, aldus Kahya. Halsteren heeft slechts één punt, onderschatting zou op de loer kunnen liggen. Kahya: ,,Van onderschatting zal absoluut geen sprake zijn, wij respecteren iedere tegenstander.”

Toekijken

Mis je nog spelers komend weekend? Of komen spelers terug? Kahya: ,,We missen Jasper Hooft, die door die belachelijke rode kaart nog één wedstrijd moet toekijken, het is niet anders. We hebben goede vervangers klaar staan om dat op te vangen.”

 

Lees verder