Warming-up 2C: TAC’90 trapt thuis af tegen SVC’08

Na het bekervoetbal van de afgelopen weken staat eindelijk de aftrap van een nieuw seizoen in de tweede klasse C op het programma. In een sterke competitie nemen verschillende clubs uit de Haagse regio het tegen elkaar op.

Tekst: Marlon Taal

Voor debutant Graaf Willem II VAC staat een thuiswedstrijd op het programma tegen Oliveo uit Pijnacker. De thuisploeg promoveerde afgelopen seizoen naar de tweede klasse. Voor de ploeg van trainer Willem van der Smit is dit het tweede seizoen. Zaterdag  wordt er om 14.30 uur afgetrapt op sportpark de Roggewoning.

Nieuw

SVC’08 gaat komend weekend op bezoek bij TAC’90. De ploeg uit Wassenaar van trainer Michael Ros (foto) won vorig weekend met 2-1 van HVV in een bekerduel. Voor trainer Rob Gieben en TAC’90 is de tweede klasse nieuw, na de degradatie uit de eerste.

Voor sv Nootdorp was het afgelopen seizoen er ook eentje om snel te vergeten. De ploeg uit Nootdorp degradeerde uit de eerste klasse. Dit seizoen staat er een nieuw gezicht voor de ploeg. Trainer Wesley Epskamp kwam over van RKDEO. Op sportpark `S-Gravenhout komt Nieuwerkerk op bezoek.

Stapje terug

Die Haghe moest ook een stapje terug doen. De Ockenburgh-bewoners hopen onder leiding van trainer Marcel Koning er een beter seizoen van te maken. De Hagenaars weten dat de eerste klap een daalder waard is, maar drie punten weghalen bij Foreholte in Voorhout zal niet eenvoudig zijn.

Lees verder