Op woensdag 16 oktober loting Haaglanden Voetbal Toernooi

Voor de editie van het seizoen 2024-2025 van het Haaglanden Voetbal Toernooi vindt op woensdag 16 oktober aanstaande in het Sir Winston Partycentrum in Rijswijk plaats en vangt aan om 20.00 uur. Zet die datum alvast in de agenda. Het programma wordt de clubs nog toegezonden en zal ook op deze website gepubliceerd worden.

Op die avond wordt de loting verricht voor de Sir Winston Cup (divisies, 1e en 2e klasse), Halve Maan Cup (3e, 4e en 5e klasse), alsmede de O23-Cup.

Op die avond zijn clubvertegenwoordigers van harte welkom, maar uiteraard wordt de aanwezigheid van de technische staf ook bijzonder op prijs gesteld.

Komend seizoen wordt er bij alle cups gespeeld conform het knock-out-systeem. Gelet op het drukke programma van de club in de top van het amateurvoetbal is afgestapt van het spelen van duels in poulevorm in de eerste ronde.

De finaledag – datum kan ook al genoteerd worden – is op zaterdag 14 juni 2025 op het complex van RKAVV, sportpark De Kastelenring in Leidschendam.

Club die nog niet hebben ingeschreven wordt  dringend aangeraden om dit per omgaande te doen, zodat het niet vergeten wordt, want de tijd gaat dringen!

Lees verder