Vrouwen 3F: SVC’08 pakt zege in Sassenheim, Voorschoten’97 langs DSO

SVC’08 opende het seizoen met een uitduel bij het derde team van Ter Leede. De ploeg uit Wassenaar deed goede zaken met een overwinning. Voorschoten’97 greep een uitzege bij DSO en Wilhelmus ging flink over de knie bij Hazerswoudse Boys.

Ter Leede VR3 – SVC’08 VR

SVC’08 kende een prima debuut in de derde klasse. In Sassenheim werd het derde team van Ter Leede op een 0-2 nederlaag getrakteerd. Eva Huitema (foto) scoorde uit een strafschop voor de rust. In de tweede helft zorgde Bente Aalders voor een 0-2 eindstand.

DSO VR – Voorschoten’97 VR

Voorschoten’97 won in Zoetermeer met 0-2 na een 0-1 ruststand. Beide doelpunten van de groengele formatie werden gescoord door Pien Laurens.

Hazerswoudse Boys VR – Wilhelmus VR

De thuisclub was duidelijk een maatje te groot voor de Wespen. Hazerswoudse Boys stapte van het veld met een duidelijke 6-1 overwinning.