DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week weer twee TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het kanaal van REGIO TV INFOTHUIS (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 24 september

Haaglanden Voetbal aan tafel

Een aflevering uit de serie ‘Oude Glorie aan tafel’ met Leen de Graaf.
Gastheer Ton Beije loopt met Leen de Graaf zijn loopbaan door, als voetballer bij FC Den Haag en TexasDHB, zijn carrière in het zaalvoetbal en daarna als trainer.

Leen de Graaf


Donderdag 26 september

‘Studio ADO’

Een terugblik op de wedstrijd tegen Telstar met trainer Darije Kalezic, vooruitkijken naar de wedstrijd van komende vrijdag thuis tegen Jong FC Utrecht, een gesprek met een speler, het programma van de ADO-teams komend weekend en als gast in de studio een analist.

Waar is Regio TV Infothuis te zien?

Regio TV InfoThuis wordt via de kabel digitaal doorgegeven via de kabelnetten van Ziggo, Caiway en Stichting Kabeltelevisie Pijnacker in de plaatsen Delft (Ziggo voorkeuze 34), Den Haag (Ziggo voorkeuze 34), Leidschendam-Voorburg (Ziggo voorkeuze 34), Midden Delfland (Caiway voorkeuze 66), Nootdorp (Ziggo voorkeuze 34),  Pijnacker (SKP voorkeuze 34),  Rijswijk (Ziggo voorkeuze 34),  Wateringse Veld, Wassenaar (Ziggo voorkeuze 34) , Westland (Caiway voorkeuze 66) en Zoetermeer (Ziggo voorkeuze 34).

De programma’s zijn dezelfde avonden ook HIER op deze website te zien vanaf 18.30 uur!

Lees verder