Quick Steps benoemt Pim van Swaal tot nieuwe algemeen voorzitter

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van voetbalvereniging Quick Steps hebben diverse bestuurswijzigingen plaatsgevonden. Allereerst nam Quick Steps officieel afscheid van Bob Langerak, die na twee seizoenen zijn functie als zaterdagvoorzitter neerlegt. Langerak heeft in die tijd een waardevolle bijdrage geleverd aan de organisatie en het bestuur sprak dan ook zijn dankbaarheid uit voor zijn inzet en toewijding aan de club.

Gelukkig is het bestuur versterkt met drie nieuwe enthousiaste bestuursleden, die zich met volle energie zullen inzetten voor de verdere ontwikkeling van de vereniging. Marjon Doorschodt neemt de rol van jeugdsecretaris op zich, een cruciale functie gezien het belang van de jeugdopleiding binnen Quick Steps. Met haar betrokkenheid en passie hoopt zij de jeugdafdeling naar een hoger niveau te tillen.

vlnr Pim van Swaal, Bob Langerak en Demis Donders

Michael Bakker vult de positie van zaterdagvoorzitter in, waarmee hij de taken van Bob Langerak overneemt. Bakker is geen onbekende binnen de vereniging en kijkt ernaar uit om de organisatie van de zaterdagcompetities soepel en professioneel te laten verlopen.

Daarnaast wordt Lisa van Swaal het nieuwe dagelijks bestuurslid in de rol van eerste secretaris. Zij zal verantwoordelijk zijn voor de administratieve en organisatorische ondersteuning van het bestuur.

vlnr Michael Bakker, Pim van Swaal en Marjon Doorschodt

De grootste verandering van de avond was de benoeming van Pim van Swaal als nieuwe algemeen voorzitter. In een symbolisch moment ontving hij de voorzittershamer uit handen van de oud-algemene voorzitters Raymond Oppers en Demis Donders. Pim sprak vol passie over Quick Steps en benadrukte zijn wens om samen met het bestuur en de leden te bouwen aan een sterke en hechte vereniging, waar zowel op sportief als sociaal vlak stappen te maken zijn.

Kopfoto v.l.n.r.: Raymond Oppers, Pim van Swaal en Demis Donders

Lees verder