Vergeet niet (tijdig) in te schrijven voor het Haaglanden Voetbal Toernooi!

Inmiddels hebben al bijna zo’n driehonderd teams ingeschreven voor het Haaglanden Voetbal Toernooi 2024-2025. En dan gaat het uiteraard om de diverse categorieën bij de mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Voor het toernooi om de Sir Winston Cup (divisieclubs t/m eerste klasse), de Halve Maan Cup (2e, 3e, 4e en 5e klasse) en de Onder 23 Cup sluit de inschrijving op korte termijn. Loop niet het risico achter het net te vissen. Klik HIER om te kijken of uw club al bij de deelnemers staat.

De feestelijke loting voor het toernooi om de Sir Winston Cup, Halve Maan Cup en Onder 23-Cup vindt plaats op woensdag 16 oktober aanstaande in het Sir Winston Party Centrum, Kessler Park 30/hoek Lange Kleiweg te Rijswijk. De avond begint om 20.00 uur, de inloop is vanaf 19.30 uur. En natuurlijk zorgen wij weer voor bekenden om de loting te verrichten!

Uiteraard zijn vertegenwoordigers van alle deelnemende verenigingen weer van harte welkom, alsmede leden van de technische staf van de verenigingen. Wij hoeven niet de namen van de aanwezige personen te weten, graag wel het aantal waarmee de club verwacht aanwezig te zijn (in verband met de planning). U kunt vanaf heden de club aanmelden (met opgave dus van aantal) via: toernooi@haaglandenvoetbal.nl

Lees verder