KMD-trainer Dennis Roerade baalt van problemen met veldverlichting

Het in de derde klasse F uitkomende KMD kende een goede start van de competitie door thuis met 2-0 te winnen van DHC. Zaterdag wacht de uitbeurt bij MVV’27 in Maasland. Maar de voorbereiding deze week was weer niet optimaal.

Er zijn problemen met de veldverlichting. Problemen deden zich twee weken terug ook al voor. De oude lampen zijn inmiddels al vervangen door nieuwe, maar afgelopen donderdagavond ging het weer mis met als gevolg dat het eerste elftal niet kon trainen.

Schandalig

En daar baalt trainer Dennis Roerade (foto) natuurlijk enorm van. Zijn training met het eerste moest worden geannuleerd omdat het derde team niet op een ander tijdstip wilde trainen. ,,Het is schandalig, ik vind het echt niet leuk”, laat Roerade weten aan  AD/Westlandse Courant. ,,Twee weken geleden zijn er nieuwe lichten geplaatst, maar die zijn nog slechter. Toen moesten de lichten nog afgesteld worden en waren er geen waterdichte stekkers geplaatst, waardoor we kortsluiting hadden.”

Contact

Namens de gemeente Westland, die de velden verhuurt aan KMD, liet een woordvoerder weten, dat het probleem moet worden opgelost. Dat lijkt een simpele en tevens logische reactie. De gemeente neemt daarom contact op met de leverancier. Trainer Roerade hoopt dat snel actie wordt ondernomen en hij en zijn selectie van verdere ellende worden gevrijwaard.

Lees verder